مواد لازم:
۱۲۵ گرم | بادام پوست گرفته و پودر شده
|
۲۵ گرم | خلال پسته
|
۱۲۵ گرم | پودر قند یا پودر شکر
|
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری | گلاب
|
نصف قاشق چایخوری | پودر هل
|
نصف پیمانه | شکر
|
طرز تهیه:پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید. توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند. –