کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

طرزتهیه شیرینی توتی شکل

یکی از شیرینی های سنتی معطر ایرانی که با هل تهیه می شود ” توت” است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه می شود جایگزین قند کنید و از صرف آن با چای لذت ببرید…

 

مواد لازم:

 ۱۲۵ گرم  بادام پوست گرفته و پودر شده

 

 ۲۵ گرم  خلال پسته

 

 ۱۲۵ گرم  پودر قند یا پودر شکر

 

 ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری  گلاب

 

 نصف قاشق چایخوری  پودر هل

 

 نصف پیمانه  شکر

 

طرز تهیه:پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.

اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.  سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید. آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید. بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید. توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند. –

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.