کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

کافه قنادان: طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری


به گزارش کافه قنادان مواد لازم برای دسر کرم نسکافه پنیری :

 شیر ۲ لیوان
شکر ۳/۴ پیمانه
آب۱/۲ پیمانه
 نسکافه ۲تا۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای۱ بسته
خامه صبحانه۱ بسته

 

طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری :

اول پودر ژلاتین را روی ۱/۲ آب سرد دستور پاشیده روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود.

شکر و شیر را روی حرارت گذاشته گرم که شد نسکافه را اضافه می کنیم و هم می زنیم چند جوش که زد ژلاتین را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته کمی که از گرما افتاد خامه و پنیر خامه ای را با هم زن دستی کمی هم زده و به مخلوط شیر اضافه کرده هم می زنیم بعد کرم را از صافی رد کرده در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

برای اینکه کرم شما سفت تر بشه، میزان آبی که ژلاتین رو حل می کنید باید کمتر باشد.

من از میزان کمتری پنیر خامه ای و خامه استفاده کردم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.