حال این نوشیدنی میتواند یک فنجان جای معمولی باشد یا یک لیوانشیرکاکائو. البته عادت به خوردن هر یک از آنها به دلیل داشتن موادمغذی مختلف، فواید گوناگونی دارد و زیادهروی در مصرفشان نیز میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد اما آنچه هنگام نوشیدن تمامی آنها باید مورد توجه قرار گیرد، این است که نباید داغ خورده شوند زیرا به مخاط مری آسیب میرسانند و در مواردی حتی میتوانند زمینه بروز سرطان مری را افزایش دهند، بنابراین همیشه نوشیدنیتان را گرم بنوشید، نه داغ!
هات چاکلت سفید
ابتدا ۳ فنجان خامه رقیق را با ۲۰۰ گرم شکلات سفید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکلاتها ذوب شوند. سپس به آن یک قاشق چایخوری وانیل و یکچهارم فنجان پودر بادام بیف زاییده سپس این مخلوط را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی دارچین بپاشید.
برای تهیه این نوشیدنی، یکسوم فنجان شکر، پودرکاکائو و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس ۲۰۰ گرم شکلات کاراملی به این مخلوط بیفزایید تا شکلاتها ذوب شوند. آنگاه ۶ فنجان شیر را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. در آخرنوشیدنی تان را در ماگ سرو کنید و روی آن کمی خامه بریزید.
برای تهیه این نوشیدی چای انار ولیمونی کافی است، ۷ فنجان آب را با ۱ فنجان شکر، کمی زنجبیل تازه، ۳ عدد میخک و یک عدد چوب دارچین مخلوط کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس ۱ دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. سپس به تعداد افراد، ازچای کیسهای استفاده کنید و آنها را در این مخلوط قرار دهید. در مرحله پایانی، به این مخلوط یک فنجان آب انار و یک چهارم فنجان آبلیمو ی ترش اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را صاف و در فنجانهای مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چاینیز یک حلقه نازلیمو ترش تازه قرار دهید و آن را گرم سرو کنید.
ابتدا به اندازه ۴ فنجان آب جوش بیاورید و به آن کمی
چای سیاه، هل، رازیانه ومیخک اضافه کنید. بعد از گذشت ۵ دقیقه آن را صاف و با عسل شیرین کنید، البته مقدار عسل باتوجه به ذائقهتان میتواند کم یا زیاد شود. بعد از چند دقیقه، شما آماده سرو شدن خواهد بود.
شکلات داغ
برای تهیه این
نوشیدنی،۴ فنجان شیر را با نصف فنجان شکر و آب مخلوط کنید و بگذارید تا بهجوش آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و ۲۵۰ گرم شکلات تختهای را به آن اضافه کنید تا ذوب شود، سپس این
نوشیدنی، را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی پودر کاکائو بپاشید.
ابتدا در یک ماگ، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل را با ۳ تا ۴ قاشق
چایخوری لیمو ترش مخلوط کنید و به آن ۳ عدد هل، ۳ عدد میخک و یک قاشق چای خوری زنجبیل اضافه کنید. در آخر به این مخلوط آب جوش بیف زایید و بگذارید تا چند دقیقه مواد با هم بمانند. سپس برای هم زدن از یک چوب دارچین استفاده کنید تاچای حاصل، طعم دارچین به خود بگیرد.
برای تهیه این نوشیدنی، ۳ فنجان شیر را با یک قوطی شیر نارگیل ((۲۵۰ سیسی) مخلوط و به آنها ۲۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل اضافه کنید و این مخلوط را روی حرارت قرار دهید. سپس به آن نصف قاشق چای خوری وانیل و یکچهارم فنجان شکلات ذوبشده اضافه کنید. به این ترتیب،نوشیدنی شما آماده سرو کردن خواهد بود. البته پس از ریختن این مخلوط در فنجانهای مورد نظر، روی آن خامه و شکلات رنده شده نیز قرار دهید.