کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف اصل روسی با خامه و سس سفید

آموزش طرز تهیه چیکن استراگانف  اصل روسی با خامه و سس سفید

کافه قنادان و دستور تهیه چیکن استراگانف  خوشمزه و اصلی با سس مایونز

مواد لازم چیکن استراگانوف 

آرد  :•: ۲ قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده :•: ۱ پیمانه

سینه مرغ :•: ۱ عدد

شیر :•: ۱ لیوان

پیاز :•: ۱ عدد

روغن  :•: به میزان لازم

خامه یا سس مایونز :•: ۳ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم

آموزش آشپزی و دستور تهیه  یکن استراگانوف 

خوشمزه و اصلی با سس مایونز

طرز تهیه چیکن استراگانوف 

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم ، سپس سینه مرغ را خرد می کنیم و به پیاز داغ  اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم ، بعد از آن نمک ، فلفل ، ادویه کاری و قارچ را اضافه می کنیم.

در یک ظرف مناسب شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، آرد را در مقدار کمی آب سرد حل می کنیم و داخل شیر می ریزیم ، باید مرتب شیر را به هم بزنیم تا آرد داخلش گوله نشود.

در پایان کار شیر را با مواد مرغ ها مخلوط می کنیم و خامه یا سس سفید را اضافه می کنیم و سریعا ظرف مان از روی حرارت برمی داریم .

چیکن استراگانوف  ما آماده سرو است.

www.cafeghanadan.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.