کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز


شیرینی گردویی مینیاتوری, درست کردن شیرینی گردویی


مواد لازم :

 آرد ۲۲۵ گرم
 کره ۱۸۵ گرم
  شکر۱۱۰ گرم 
 زرده تخم مرغ یک عدد
 وانیل شکری نصف ق چ
گردوی چرخ شده۵۰ گرم
 بیکینگ پودریک  قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

 

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.


مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.


cafeghanadan.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.