کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

شیرینی های آجیلی

شیرینی های آجیلی

 

شیرینی های آجیلی بهترین دسر برای پذیرایی از میهمانان است. برای اینکه هنر خود را به نمایش بگذارید این شیرینی ها را درست کنید.
 مواد مورد نیاز:

  • کره خرد کرده ۱۲۵ گرم
  • آرد ۲۱۵ گرم
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • آب سرد یا آب لیموترش ۱-۲ قاشق سوپخوری
  • فندق برشته کرده ۸۰ گرم
  • بادام ۸۰ گرم
  • پسته  ۷۵ گرم
  • گردوی برشته کرده ۷۰ گرم
  • تخم مرغ همزده ۲ عدد
  • کره آبکرده ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای روشن ۶۰ گرم
  • کورن سیروپ ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
  • وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری

 این «برش های آجیلی» مناسب پذیرایی از مهمانان است

طرز تهیه:

۱٫ قالبی را به اندازه ۱۸×۲۸ سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه ایکه کاغذ روغنی از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد. آن گاه کره، آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
به گزارش آکاایران: ۲٫ سپس آب سرد یا آب لیموترش را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳۳ میلیمتر باز کنید و آن را در قالب قرار دهید به گونه ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
۳٫ اینک روی خمیر یک تکه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با حبوبات یا سرامیک های مخصوص بپوشانید. آن گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۱۰ دقیقه خمیر را بپزید.
۴٫ حالا کاغذ و سرامیک ها را از روی خمیر بردارید و مخلوط آجیل را روی خمیر بریزید. سپس تخم مرغ ها، کره، شکر قهوه ای، کورن سیروپ، وانیلین و خامه را با هم مخلوط کنید و روی آجیل بریزید. اکنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت ۲۵-۳۰۰ دقیقه، بپزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.