شیرینی های آجیلی
شیرینی های آجیلی بهترین دسر برای پذیرایی از میهمانان است. برای اینکه هنر خود را به نمایش بگذارید این شیرینی ها را درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- کره خرد کرده ۱۲۵ گرم
- آرد ۲۱۵ گرم
- پودر شکر ۱۲۵ گرم
- آب سرد یا آب لیموترش ۱-۲ قاشق سوپخوری
- فندق برشته کرده ۸۰ گرم
- بادام ۸۰ گرم
- پسته ۷۵ گرم
- گردوی برشته کرده ۷۰ گرم
- تخم مرغ همزده ۲ عدد
- کره آبکرده ۵۰ گرم
- شکر قهوه ای روشن ۶۰ گرم
- کورن سیروپ ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
- وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری
این «برش های آجیلی» مناسب پذیرایی از مهمانان است
طرز تهیه:
۱٫ قالبی را به اندازه ۱۸×۲۸ سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه ایکه کاغذ روغنی از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد. آن گاه کره، آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
به گزارش آکاایران: ۲٫ سپس آب سرد یا آب لیموترش را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳۳ میلیمتر باز کنید و آن را در قالب قرار دهید به گونه ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
۳٫ اینک روی خمیر یک تکه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با حبوبات یا سرامیک های مخصوص بپوشانید. آن گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۱۰ دقیقه خمیر را بپزید.
۴٫ حالا کاغذ و سرامیک ها را از روی خمیر بردارید و مخلوط آجیل را روی خمیر بریزید. سپس تخم مرغ ها، کره، شکر قهوه ای، کورن سیروپ، وانیلین و خامه را با هم مخلوط کنید و روی آجیل بریزید. اکنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت ۲۵-۳۰۰ دقیقه، بپزید.