کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!

شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!

شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
 
مواد لازم:
  • آرد برنج  ۵۰ گرم
  • آرد شیرینی  ۵۰ گرم
  • کره  ۶۰ گرم
  • وانیل مقدار لازم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند  ۲ قاشق غذاخوری
  • ژله بریلو     به میزان لازم
 
شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!
 
 
طرز تهیه:
 
۱-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
 
۲-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
۳-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به مدت ۲ ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن را گرد کنید و با وسیله ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
۴-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
 
نکته:
 
۱٫ خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
۲٫ خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
به گزارش آکاایران: ۳٫ میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
۴٫ همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.