کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
 
 مواد لازم:
 
  • هلو ۴ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بادام ۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • کره ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • مارمالاد به میزان لازم
 
 
کیک هلو؛ عصرانه همه پسند
 
طرز تهیه:
۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
به گزارش آکاایران: ۲٫ در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.
۳٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.
۴٫ آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.
۵٫ در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
۶٫ قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.
۷٫ کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
 
نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:
۱٫  پوست هلو را بگیرید و هسته  آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.
۲٫  از مارمالاد هلو استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.