کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

خمیرشیرینی دانمارکی

مواد لازم خمیرشیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: ۲۵۰ گرم

آرد کاملا سفید :•:  ۷۵۰ گرم

نمک :•: یک قاشق چایخوری

آب ولرم :•: به مقدار لازم

کره :•: ۲۵۰ گرم

شیر :•: ۱ فنجان

تخم مرغ :•: ۲ عدد

شکر :•: ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع :•: ۳ قاشق سوپخوری

مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری

شیرینی دونات,طرز تهیه شیرینی دونات کاکائویی,دستور پخت شیرینی دونات

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه

طرزتهییه خمیر شیرینی دانمارکی

در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.

در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.

خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر ۱۵ دقیقه مانده و کمی جا بیفتد. سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر ۲ سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.

بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را ۶ تا ۵ لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . ۲۰ دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را ۶-۵ بار تا می زنیم و هر بار۲۰ دقیقه درجای خنک نگه می داریم.

بعد از ۶ دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی

آرد ذرت یا آرد گندم :•: ۲ قاشق سوپخوری

شیر :•: ۵/۱ فنجان

کره :•: ۵۰ گرم

شکر :•: نصف فنجان

زرده تخم مرغ :•: یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم

شیرینی نخودچی , طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه , دستور تهیه شیرینی نخودچی با فر

طرزتهییه کرم شیرینی دانمارکی

ابتدا زرده تخم مرغ و ۵۰ گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

WWW.CAFEGHANADAN.COM
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.