کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود…

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید
ویرایش و تلخیص:آکاایران

مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید


cafeghanadan.com

golden rose

دوستان عزیزم فردا چهاردهم اسفند از شوی شیرینی دوست نازنین و هنرمند خانم عطایی را  ساعت 20 تا 16 حتما برید از نظر من بینظیر بود 

میدان برج خیابان آزادی طبقه دوم نبش ملاصدرای جنوبی پلاک 126

cafeghanadan.com

کلاس کیکهای کافی شاپ

کیک devill's

کیک هویج و گردو 
کیک شیر 
کیک red velvet
چیز کیک نوتلا
مافین
یک شنبه 22 اسفند
ساعت 9 الی 16 
تهران شهرک غرب
تلفن 88372482
شهریه 250 هزار تومان
ظرفیت محدود 


cafeghanadan.com

کرم ژله رنگین کمان

این کرم ژله با چند رنگ ژله و کرم ژلاتینه تهیه شده است.

برای این کرم ژله  ، ازهر رنگ ژله و کرمی که دوست دارید می توانید استفاده کنید . فقط تناسب رنگ و طعم را در نظر داشته باشید.

برای این کرم بزرگ،از انواع واقسام مواد باقیمانده یخچال و فریزر! استفاده کرده ام.این کرم به ترتیب از بالا به پایین تشکیل شده از :

کرم ژله طالبی : یک بسته ژله طالبی ، سه چهارم لیوان آب جوش ، یک لیوان بستنی وانیلی آب شده ، یک لیوان خامه فرم گرفته فریزری آب شده

لایه شیشه ای که در اولین لایه از بالا تشکیل شده است براثرجدا شدن لایه ژلاتینی از لایه شیری در مایه طالبی است که خودبخود نمای زیبای شیشه ای به کار می دهد.

کرم با طعم انبه : یک لیوان خامه فرم گرفته فریزری آب شده ، یک لیوان شیر ولرم ، دوقاشق سوپخوری ژلاتین که با مقداری آب سرد روان شده است ، اسانس انبه و رنگ زرد خوراکی

مقداری خلال پسته و آلبالوی تازه هسته گرفته

 

کرم ژله آلبالو : یک بسته ژله آلبالو ، سه چهارم لیوان آب جوش ، یک لیوان بستنی وانیلی آب شده ، یک لیوان خامه فرم گرفته فریزری آب شده

کرم ژله انار: یک بسته ژله انار ، سه چهارم لیوان آب جوش ، یک لیوان بستنی وانیلی آب شده ، یک لیوان خامه فرم گرفته فریزری آب شده

ژله لیمو : یک بسته ژله لیمو ، یک لیوان آب جوش ، یک لیوان آب سرد

برای این کرم از قالب سیلیکونی ساوارین استفاده شده است . بدون نیاز به چرب کردن به راحتی از قالب خارج می شود . فقط دقت کنید برای بهتر برگشتن کرم ها قالب را لب به لب از مایه پر کنید . در این صورت کرم به راحتی و بدون شکستگی به راحتی به ظرف سرو منتقل می شود.

درباره قالب های سیلیکونی مرغوب کافی است کناره های دسر را با یک کارد ظریف از قالب جدا کنید و قالب را تکان دهید . دسرآرام آرام ازقالب جدا می شود. کف ظرف سرو را مرطوب کنید تا در صورت نیاز بتوانید دسر را در ظرف جابجا کنید تا وسط قرار گیرد.

نکته : درباره پودر ژلاتین ، دقت کنید که ممکن است پودرژلاتین ها قدرت متفاوتی داشته باشند یا براثرماندن اثر آنها کم شده باشد . از این رو ممکن است مقدارکمی بیشتر یا کمتر پودرژلاتین لازم شود.

 cafeghanadan.com

چیزکیک یخچالی

چیزکیک یکی از دسرهای محبوب است. دستور زیر یک دستور ساده و راحت برای انواع چیزکیک یخچالی است که می توان به اشکال و طعم های مختلفی آن را آماده کرد .

چیز کیک دارای دوبخش مجزا پایه و مایه چیزکیک است . هردو این بخش ها تنوع بسیار زیادی دارند و با دستورهای مختلفی آماده می شوند.این دستور یکی از ساده ترین و راحت ترین آن ها ست و با کمی تغییردر آن می توان طعم های جالبی به دست آورد .پایه چیزکیک نیز تنوع بسیاری دارد که در ادامه به برخی از آنها نیز پرداخته ام.

نکات ذکرشده درعین سادگی تضمین کننده کیفیت و لطافت و طعم دلچسب این دسر پرطرفدار است .

 

مواد لازم :

     پنیر ماسکار پونه          یک بسته

     خامه قنادی منجمد         ۲۰۰ گرم

     پودر ژلاتین                 یک قاشق سوپخوری

     آب کمپوت آناناس          یک پیمانه

     شکلات و مغزها برای تزیین

 طرز تهیه:

خامه قنادی را از فریزر بیرون بگذارید تا کمی نرم شود .

در یک کاسه کوچک کمی آب سرد بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی بگیرد و بعد روی بخار کتری بگذارید تا روان شود . کنار بگذارید تا ولرم رو به خنکی شود .

 

مایه پنیری را آماده کنید : خامه قنادی را که کمی شل شده است با همزن بزنید تا فرم بگیرد. پنیر را اضافه کنید و باز بزنید تا یکدست شود . بقیه آب کمپوت را اضافه کنید و حالا آرام آرام ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و سریع هم یزنید .

 

مایه چیزکیک آماده است . برای پایه آن انتخاب های مختلفی هست که در نکته شماره ۷ آمده است .برای روش های مختلف سرو به نکته شماره ۸ مراجعه کنید.

نکته های مهم :

 

۱:اگر ژلاتین شما گرم باشد با ریختن داخل مایه سرد بلافاصله می بندد و رشته های ناخوشایندی داخل مایه تولید می شود .دقت کنید که ژلاتین حل شده و مایه خامه ای تقریبا هم دما باشند.قدرت پودرژلاتین های موجود در بازار متفاوت است . پیشنهاد می کنم یکی دوبار امتحان کنید و قدرت ژلاتین خود را در نظر داشته باشید . گاهی با یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین در این دستور مایه نمی بندد. در این موارد به قوام مایه توجه کنید . مایه چیز کیک حالت پفکی دارد که در دمای معمول محیط به آرامی می بندد . اگر ژلاتین خیلی زیاد باشد مایه حین کار بسته می شود و حالت لاستیکی ناخوشایندی می گیرد .اگر هم ژلاتین کم باشد مایه رقیق و آبکی می ماند .
بهتر است یک بار کمی بیشتر از حد نیاز دستور ژلاتین را روی حرارت آب کنید و کم کم به مایه اضافه کنید تا قوام لازم به دست آید و مقدار را برای دفعات بعد یادداشت کنید .
۲ : شیرینی چیزکیک سلیقه ای است. معمولا شیرینی ترکیب خامه منجمد قنادی و پنیر خامه ای و آب کمپوت کافی است . با این حال بچشید و در صورت نیاز پودرقند یا شکر اضافه کنید . فقط در نظر داشته باشید که شیرینی پایه چیز کیک (نان رولت یا  بیسکویت یا … ) و مایه چیز کیک و تزیینات رویی دل زنک نشود .
۳ : به جای آب کمپوت از انواع آب میوه میتوان استفاده کرد و طعم مورد نظر را بدست آورد . آب انبه و آب پرتقال و آب آناناس را حتما امتحان کنید.
۴ : برای چیزکیک باید از پنیر خامه ای نسبتا شیرین استفاده کرد . درحال حاضر پنیرهای خامه ای مناسبی برای چیزکیک در بازار موجودهست .پنیر لینه ، ماسکارپونه یا هر پنیر خامه ای بدون شوری محسوس برای چیزکیک مناسب هستند.

 

۵ : من از این دستور برای انواع چیزکیک استفاده می کنم . اضافه کردن نسکافه ، کاکائو ، انواع آب میوه طعم های متنوعی را ایجاد می کند. می توان انواع مغزهای خرد شده ، میوه یا کمپوت ریز شده ، مارمالاد های مختلف ، ژله آماده خردشده ، شکلات رنده شده یا خرد شده ، انواع شکلات چیپسی ، انواع شکلات کریسپی را به مایه اضافه کرد.  البته در نظر داشته باشید که ترکیب طعم ها جالب باشد .
۶ : چیز کیک بوی مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می کند. از این رو برای نگه داری آن از ظرف های مناسبی استفاده کنید که کاملا درب آنها بسته شود .
۷ : برای پایه چیزکیک انتخاب های بسیاری هست . معمولا چیزکیک کلاسیک با پودربیسکویت تهیه می شود . شخصا علاقه ای به این نوع چیزکیک ندارم و ترجیح میدهم از نان رولت ساده یا کاکائویی استفاده کنم.
برای پایه بیسکویت ، از بیسکویت متناسب با مایه استفاده کنید . اگر مایه شما ساده است یسکویت کاکائویی انتخاب مناسب تری است و بالعکس برای مایه شکلاتی بیسکویت ساده مناسب تر است.
پودر بیسکویت را با کره آب شده کم کم مخلوط کنید تا مخلوطی به دست اید که قابل پرس کردن کف قالب باشد. پختن ۱۰ دقیقه ای کراست (لایه بیسکویتی) در فر ۱۸۰ درجه به ترد شدن آن کمک بسیاری می کند.
از خرده شیرینی های ساده یا خمیر هزارلا هم  همراه با کره آب شده برای پایه چیز کیک استفاده کرده ام و بسیار مورد توجه قرار گرفته  است .
به ذائقه خود اطمینان کنید و در هر مرحله از کار بچشید و طعم محصول خود را کنترل کنید . مواردی را کم و زیاد کنید تا ترکیب باب میل خود را پیدا کنید .

اگر از نان رولت یا کیک اسفنجی استفاده می کنید با قلم مو روی کیک های برش خورده کمی آب کمپوت آناناس بمالید . این کار برای تازه ماندن چیز کیک است . اگر نان رولت را خشک دوست دارید انجام ندهید .

 

۸ : برای سرو چیزکیک از روش های بسیار متنوعی می توان استفاده کرد . روش رایج آن قالب کمربندی است . اما می توان به روش های دیگری هم آن را تهیه کرد.به عنوان مثال :

 

قالب های سیلیکونی  :

 

این قالب ها با شکل های زیبا در دسترس هستند . برای چیزکیک می توان ازانواع کیفیت پایین آن هم استفاده کرد . چون گرم نمی شوند و در فر نمی روند.هرچند که در کل استفاده از این قالب های ناشناس توصیه نمی شود. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید و مایه چیزکیک را در آن بریزید و روی آن را صاف کنید .قالب را در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند . در این حالت چیز کیک به راحتی از قالب جدا می شود .نگران کیفیت چیزکیک منجمد نباشید . هیچ مشکلی پیدا نمی کند . فقط زمان کافی برای باز شدن یخ آن را تا زمان سرو در نظر داشته باشید . در این مورد به اندازه دهانه قالب به هر روش ممکن نان رولت ببرید و آماده کنار بگذارید .یک لایه خیلی نازک خامه (ساده یا فرم گرفته فرقی نمی کند) روی نان رولت بمالید. چیزکیک یخ زده را به راحتی از قالب جدا کنید و به آرامی  روی نان رولت بریده شده بگذارید . لایه خامه باعث می شود که چیزکیک و نان رولت به هم بچسبند .

 

 

 

 

حلقه های کوچک :

این حلقه های در شکل های مختلف انتخاب مناسبی برای سرو تک نفره هستند . با این قالب ها نان رولت را قالب بزنید . دریک سینی بزرگ حلقه ها را بچینید و کف هر حلقه یک نان رولت برش خورده بگذارید . مایه چیزکیک را با قیف داخل حلقه پر کنید . بعد از بسته شدن در یخچال به آرامی با یک کارد ظریف یا لیسک مینیاتوری کناره های چیزکیک را ازحلقه ها جدا کنید و حلقه ها را بردارید.

 

 

 قالب های کمربندی :

کف سینی قالب کمربندی را فویل بیندازید تا انتقال آن از قالب راحت ترباشد . بیسکویت را روی فویل پرس کنید .می توانید قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود . پختن این کراست در فر طعم آن رابهتر وبافت آن را تردترمی کند. در اینصورت پس از پخت ۱۰ دقیقه ای در فر کمی صبر کنید تا بیسکویت ولرم شود. مایه را روی آن بریزید و صاف کنید و در یخچال قرار دهید.

 

 

قالب های بزرگ و چیز کیک برشی:

می توان نان رولت را کف سینی فر لبه داری گذاشت و روی آن را با مایه چیز کیک پر کرد . پس از بستن مایه ، چیز کیک را برش های منظم زد و در کپسول سرو کرد . برای این روش در نظر داشته باشید که سینی فر تفلون نباشد تا بتوان درسینی برش زد . برای درآوردن برش ها در این روش شاید لازم باشد حداکثر یکی دو برش را فدا کرد تا بقیه برش ها راحت و تمیز از سینی خارج شوند.

 

 

 

چیزکیک درنان بستنی به شکل های مختلف:

انواع نان بستنی به شکل های مختلف درلوازم قنادی ها موجوداست . می توان مایه چیز کیک را با کمی ژلاتین بیشتر آماده کرد که قابل شکوفه زدن باشد. مایه چیز کیک را با قیف و ماسوره مناسب داخل این نان های قیفی یا کاسه ای شکوفه بزنید و سرو کنید . توجه داشته باشید که این نان ها به سرعت بر اثر رطوبت تردی خود را ازدست می دهند . از این رو پرکردن قیف ها را به نزدیک ترین زمان ممکن به سرو موکول کنید .

 

 

۹ : انتقال چیز کیک به ظرف سرو روش های مختلفی دارد . اگر در قالب کمربندی تهیه شده باشد می توان با همان سینی کف قالب سرو کرد . البته اگر با هرروش ممکن از قالب خارج شود زیباتر خواهد بود . همانطور که درباره قالب های سیلیکونی گفتم برای این قالب ها کار بسیار راحت است و چیز کیک یخ زده را به راحتی می توان بدون مشکل به ظرف سرو منتقل کرد .برای بقیه قالب ها از انواع پالت های بزرگ و یا لیفتر ها می توان استفاده کرد . لیفتر را باید زیر بیسکویت یا نان رولت پایه چیز کیک برد و یکجا آن را منتقل کرد .از دو تا کفگیر پهن و بزرگ هم می توان استفاده کرد .

 

۱۰: می توان چیز کیک را لایه لایه  و با طعم های متناسب درست کرد . بعد از ریختن هرلایه کمی صبرکنید تا خودش را دریخچال بگیرد و لایه بعدی را به آرامی روی لایه قبلی بریزید.

 

 

۱۱: توجه داشته باشید که مایه چیز کیک به سرعت در یخچال می بندد .از این رو قبل از گذاشتن در یخچال یا فریزر روی آن را کاملا با پالت صاف کنید .
این کار به ویژه درباره چیزکیک هایی که رویه ساده دارند بسیار مهم است .

۱۲: ترکیب ژله و چیز کیک بسیار خوشمزه است اگر ژله انتخاب شده با طعم چیزکیک متناسب باشد.
برای استفاده از ژله در چیز کیک راه های متنوعی هست . می توان به سادگی ژله نیم بند شده را روی مایه چیزکیک بسته شده ریخت .

 

 

یا اینکه قطعات ژله بسته شده را لابلای مایه چیز کیک ریخت .ترکیب ژله انبه ، ژله پرتقال ، تکه های خرد شده انبه و مایه چیزکیک با آب انبه بسیار لذیذ و خوشمزه است . یکبارامتحان کنید .
قالب های سیلیکونی متنوعی هستند که به شکل های هندسی دایره یا مربع های متحد المرکز هستند. می توان در این قالب ها ژله ریخت و پس از بستن حلقه ها را داخل مایه چیز کیک جاسازی! کرد.دراین حالت موقع برش حلقه ها خود را نشان خواهند داد .

 
ساده ترین کار بدون استفاده از هیچ وسیله خاصی جاسازی کردن قطعات مکعبی ژله در رنگ های مختلف و طعم های متناسب به صورت تصادفی داخل مایه چیز کیک هست که شبیه کرم خرده شیشه می شود و بسیار زیباست.