شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!
شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- آرد برنج ۵۰ گرم
- آرد شیرینی ۵۰ گرم
- کره ۶۰ گرم
- وانیل مقدار لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
- ژله بریلو به میزان لازم
شیرینی ماندل بولار؛ تنها اسمش سخت است!
طرز تهیه:
۱-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
۲-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
۳-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به مدت ۲ ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن را گرد کنید و با وسیله ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
۴-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
نکته:
۱٫ خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
۲٫ خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
به گزارش آکاایران: ۳٫ میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
۴٫ همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.