کافه قنادان
کافه قنادان

کافه قنادان

شیرینی های آجیلی

شیرینی های آجیلی

 

شیرینی های آجیلی بهترین دسر برای پذیرایی از میهمانان است. برای اینکه هنر خود را به نمایش بگذارید این شیرینی ها را درست کنید.
 مواد مورد نیاز:

  • کره خرد کرده ۱۲۵ گرم
  • آرد ۲۱۵ گرم
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم
  • آب سرد یا آب لیموترش ۱-۲ قاشق سوپخوری
  • فندق برشته کرده ۸۰ گرم
  • بادام ۸۰ گرم
  • پسته  ۷۵ گرم
  • گردوی برشته کرده ۷۰ گرم
  • تخم مرغ همزده ۲ عدد
  • کره آبکرده ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای روشن ۶۰ گرم
  • کورن سیروپ ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
  • وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری

 این «برش های آجیلی» مناسب پذیرایی از مهمانان است

طرز تهیه:

۱٫ قالبی را به اندازه ۱۸×۲۸ سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه ایکه کاغذ روغنی از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد. آن گاه کره، آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
به گزارش آکاایران: ۲٫ سپس آب سرد یا آب لیموترش را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳۳ میلیمتر باز کنید و آن را در قالب قرار دهید به گونه ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
۳٫ اینک روی خمیر یک تکه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با حبوبات یا سرامیک های مخصوص بپوشانید. آن گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۱۰ دقیقه خمیر را بپزید.
۴٫ حالا کاغذ و سرامیک ها را از روی خمیر بردارید و مخلوط آجیل را روی خمیر بریزید. سپس تخم مرغ ها، کره، شکر قهوه ای، کورن سیروپ، وانیلین و خامه را با هم مخلوط کنید و روی آجیل بریزید. اکنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت ۲۵-۳۰۰ دقیقه، بپزید.

طرز تهیه ژله ویترینی با باستیل

طرز تهیه ژله ویترینی با باستیل

ژله یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک دسر شیک برای یک میز شام زیبا است. این بار با پاستیل و پودر ژله یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم:

 

  • ژله آلوئه ورا     ۳ بسته
  • شیر یا بستنی وانیلی     ۲ لیوان
  • آب جوش      ۳ لیوان
  • آب سرد     ۱ لیوان
  • روغن     یک الی دو قظره برای چرب کردن قالب
  • پاستیل یا میوه های خرد شده     به مقدار لازم
  • قالب ژله     یک عدد
 
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید. باید این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک شود.
۲٫ دو لیوان شیر ( دو لیوان بستنی آب شده ) را به آرامی اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
۳٫ قالب ژله را با قلم مو کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
۴٫ قالب ژله را درون یخچال بگذارید تا ژله کامل بسته شود.
۵٫ یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
۶٫ با چاقو نوک تیز به آرامی ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزی بریزید.
۷٫ فضاهای خالی را با میوه های فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.
۸٫ ژله آلوئه ورا را به آرامی با قاشق روی میوه ها و پاستیل ها بریزید تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون یخچال بگذارید.
۹٫ ژله های مخلوط با شیر را روی بخار کتری مجدد گرم کنید تا کامل آب شود.
۱۰٫ بعد از بسته شدن قسمت های خالی مجدد قالب را از یخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شیر را درون قالب بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید.
۱۱٫ بعد از ۲ ساعت ژله شما اماده است و می توانید آن را درون ظرف سروتان برگردانید.

طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

این نان طعمی ترش و شیرین دارد و روش پخت آن نیز آسان است. برای تهیه خمیر این نان هم بهتر است از خمیرهای آماده شیرینی پزی که در بیشتر سوپرمارکت ها موجود است، استفاده کنید.
مواد لازم:

  •     نصف پیمانه آب پرتقال
  •     یک چهارم پیمانه زغال اخته خشک
  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  •     یک ورقه خمیر آماده شیرینی پزی
  •     ۱ عدد تخم مرغ
  •     بادام خرد شده

برای آیسینگ:

  •     نصف پیمانه پودر قند
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

طرز تهیه:
۱٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲٫ آب پرتقال را درون یک کاسه ریخته و به مدت ۳۰۰ ثانیه درون مایکروفر گرم کنید.
۳٫ زغال اخته های خشک را درون آن ریخته و بگذارید ۱۰ دقیقه خیس بخورد.
۴٫ در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، شکر، عصاره وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۵٫ خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید. بخش میانی آن را با مخلوط به دست آمده پر کنید. ۲ سانتی متر از بالا و پائین خمیر را خالی نگه دارید.
۶٫ با استفاده از یک چاقوی تیز دو طرف خمیر را به صورت اریب برش بزنید. نوارهای بالا و پائین را جدا کنید.
۷٫ بقیه خمیرها را به صورت بافت روی هم بیاورید.
۸٫ قبل از نوار آخر، خمیر را روی مواد برگردانید و سپس نوار آخر خمیر را ببافید.
۹٫ تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید.
۱۰٫ در آخر، پرک های بادام را ریخته و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۱۱٫ این نان را با آیسینگ پودر قند تزئین و سرو کنید.

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

کیک هلو؛ عصرانه همه پسند

حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
 
 مواد لازم:
 
  • هلو ۴ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بادام ۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • کره ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • مارمالاد به میزان لازم
 
 
کیک هلو؛ عصرانه همه پسند
 
طرز تهیه:
۱٫ از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
به گزارش آکاایران: ۲٫ در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.
۳٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.
۴٫ آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.
۵٫ در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
۶٫ قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.
۷٫ کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
 
نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:
۱٫  پوست هلو را بگیرید و هسته  آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.
۲٫  از مارمالاد هلو استفاده کنید.

کیک خیس شکلاتی آسان

کیک خیس شکلاتی آسان 
مواد لازم :
شکر و شیر و روغن مایع هر کدام یک ونیم لیوان
آرد ۲لیوان
تخم مرغ تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یک هشتم ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غذاخوری سرپر
بکینگ پودر ۱ ق چ

طرز تهیه : 
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. اابتدا شیر وشکرو روغن مایع و پودر کاکائو رو در یه ظرف کاملا مخلوط کنید وخوب هم بزنید و یه لیوان از مواد رو کنار بذارید تا بعدا به عنوان سس ازش استفاده کنید. آرد و بکینگ و پودر که قبلا سه بار الک کردیم رو با وانیل به بقیه مواد اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و خوب با همزن میزنیم.مواد را داخل قالب از قبل چرب شده میریزیم و در فر به مدت ۴۵ دقیقه میذاریم تا بپزد.بعد از این مدت کیک را از فر بیرون میاریم وکیک را میبریم و همانطور داغ داغ سسی رو که ازقبل کنار گذاشته بودیم روش میریزیم و اجازه میدهیم که سس به خورد کیک برود و تزیین میکنیم این کیک فوق العاده خوشمزه و پرطرفداره.

Cafeghanadan.com