-
تاتلو دویونلر، شیرینی گره ای برای عید فطر
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:13
تاتلی در زبان ترکی به معنی طعم دار و خوشمزه و دویونلر به معنی گره میشه پس تاتلی دویونلر میشه گره های خوشمزه مواد لازم : ماست : نصف پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد بکینگ پودر : ۱ ق س نمک : یک پنس روغن مایع : یک چهارم پیمانه آرد سفید به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م شربت بار طرز...
-
طرز تهیه نان رولت شکلاتی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:10
دستور پخت انواع نان – طرز تهیه نان رولت شکلاتی آماده سازی : ۱۵۰ دقیقه پخت : ۲۵ دقیقه مواد لازم جهت تهیه نان رولت شکلاتی برای ۴ نفر : آرد سفید ۵۰۰ گرم شیر ولرم ۱/۴ لیتر شکر ۳ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد نمک به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد شکلات برای داخل نان به میزان لازم پودر نارگیل برای رویه نان و مقداری شیره ی مربا...
-
کرم شیرعسلی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:06
کرم شیرعسلی ، کرم ساده و خوشمزه ای است که به تنهایی یا با کرم های دیگر قابل سرواست . دستور این کرم را از خانم دردایی از مجله هنرآشپزی عینا نقل می کنم: ” مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع یک قاشق چایخوری قهوه فوری یا...
-
کرم کیک پنیری
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:04
این کرم کیک یک دسر ساده و خوشمزه است که یا یک کیک شکلاتی دلخواه و یک کرم پنیری تهیه می شود. برای تهیه این کرم کیک به یک لایه نازک کیک شکلاتی نیاز دارید . می توانید از یک لایه رولت شکلاتی استفاده کرده و یا از یک کیک شکلاتی دلخواه یک لایه تقریبا یک تا دوسانتی سانتی ببرید و استفاده کنید . در این دسر از کیک شیفون موکا...
-
خمیر پفی – خمیر نان خامه ای
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:59
۱۲۵ گرم کره ۱ فنجان آب ۱ فنجان آرد ۱/۴ ق چ نمک ۴ عدد تخم مرغ کوچک( به اندازه ۱ پیمانه) آب و کره رو روی حرارت کم میگذاریم تا کره آب بشه آرد و نمک رو اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و از قابلمه جدا شه ۱-۲ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا آبش بخارشه خمیر رو ۵ دقیقه در ظرف دیگه ای میگذاریم تا خنک بشه....
-
خمیر کلمی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:56
مواد اولیه: ۱-آب ۱ پیمانه ۲-آرد سفید ۱پیمانه (۱۲۵ گرم ) ۳-روغن آب شده ۴قاشق سوپخوری (۴/۱پیمانه) ۴-تخم مرغ ۵عدد ۵-نمک به مقدار کم با این مواد در حدود نیم کیلو خمیر به دست می آید . درصورت مصرف این نان برای غذا و سالاد کمی نمک در مایه می ریزیم و در صورتیکه آنرا برای شیرینی و دسر مصرف می کنیم یک یا دو قاشق شکر در آن می...
-
طرز پخت کلوچه فومن – شیرینی پزی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:50
۱ کیلو گرم آرد ۲۲۰ گرم روغن جامد ذوب شده ۲۰۰ میلی لیتر آب ولرم ۲۰۰ میلیلیتر ماست ۱۸۵ گرم شکر ۵ عدد تخم مرغ ۲/۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق سوپخوری مخمر ۸/۱ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق ماست خوری بکینگ پودر مواد داخل کلوچه : ۳ پیمانه گردو پودر شده ۱ عدد جوز هندی ۱ قاشق چایخوری دارچین ۴۰۰ گرم پودر شکر روش تهیه : ابتدا مخمر و ۱...
-
آموزش پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:48
برای تهیه بیسکوئیت ترد باید چند مورد را خوب در نظر داشته باشید. از جمله باید به داغ بودن فر، سرد بودن روغن و خوب ورز دادن اشاره کرد. برای دانستن این ترفندها همه نکته های سرآشپز اسکات پیکاک را اجرایی کنید. مرحله یک: انتخاب آرد مناسب برای بیسکوئیت باید آرد کامل سفید نشده به جا آرد شیرینی پزی استفاده کنید. این باعث می...
-
آموزش پخت بیسکوئیت ترد و خوشمزه
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:48
برای تهیه بیسکوئیت ترد باید چند مورد را خوب در نظر داشته باشید. از جمله باید به داغ بودن فر، سرد بودن روغن و خوب ورز دادن اشاره کرد. برای دانستن این ترفندها همه نکته های سرآشپز اسکات پیکاک را اجرایی کنید. مرحله یک: انتخاب آرد مناسب برای بیسکوئیت باید آرد کامل سفید نشده به جا آرد شیرینی پزی استفاده کنید. این باعث می...
-
شیرینی مالاکوف
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:45
مواد لازم بیسکویت قاشقی – ۲۰ عدد پودر بادام پوست گرفته – ۱۲۵ گرم کره – ۱۲۵ گرم خامه – ۲۵۰ گرم شکر – ۱۰۰ گرم عرق بهارنارنج – ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری پودر قند – ۴ قاشق سوپخوری روش تهیه برای تهیه شارلوت با کرم بادام یا مالاکوف به قالبی احتیاج داریم که دیواره آن از کف جدا شود. قالب متناسب با مواد را کمی چرب کرده ، بیسکویت ها...
-
رولت خامه ای با توت فرنگی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:44
زرده و سفیده تخممرغها را جدا کرده و هم میزنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه میکنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم میزنیم در این هنگام سفیده… مواد لازم: آرد سفید =۱۲۰ گرم آرد ذرت= ۳۰ گرم آبجوش= دو قاشق غذاخوری شکر= ۱۵۰ گرم تخممرغ =شش عدد وانیل= نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر =یک قاشق چایخوری طرز تهیه:...
-
شیرینی والوان
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:41
مواد لازم : پودر قند ۱/۲ پیمانه خمیر ورقه ای رجوع به بخش خمیر ورقه ای شربت قوام آمده ۴/۱ پیمانه انواع کرم ۲ پیمانه ترایفل به میزان لازم روش تهیه : خمیر ورقه ای را تهیه نموده در مرحله آخر آن را به قطر ۱ سانتیمتر باز نموده و با قالب بزنید تعداد قالبهای زده شده باید زوج باشد . وسط نیمی از قالبها را با قالب کوچکتر سوراخ...
-
طرز تهیه خمیر مورد استفاده در کیک ها
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:39
آرد و شکر را روی میز کار بریزید و وسط آن را گود کنید. کره را تکه تکه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شکر ریخته مخلوط کنیدو … مواد لازم : آرد ۱/۲ ۲پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره ۲/۳ پیمانه و۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه : آرد و شکر را روی میز کار بریزید و وسط آن را گود کنید. کره را تکه تکه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شکر...
-
خمیر جادویی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:37
خمیر جادویی مواد لازم : آرد نان : ۵۰۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد شیر ولرم : ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه روغن جامد یا نیمه جامد : ۶ قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده ۵ قاشق سوپخوری) مایه خمیر خشک فوری : ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری یا ۱۰ گرم نمک : ۱ قاشق چایخوری شکر : ۱ قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) ۲ تا ۵...
-
رولت دارچین
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:35
شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم… مواد لازم: آرد=۳ لیوان شیر خشک=۳ قاشق سوپخوری آب گرم=۲/۱ لیوان تخم مرغ=۲ عدد شکر=۲/۱ لیوان خمیر مایه=۲ قاشق سوپخوری روغن مایع=۳/۱ لیوان نمک=۲/۱ قاشق چایخوری مواد داخل رولت: کره=۱۰۰ گرم پودر دارچین=به مقدار لازم مغز...
-
قالب مونوپورشن
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:33
این قالب ها مونوپورشن نام دارند و برای دسر ها و غذاهای سرد تک نفره به کار می روند. عکس از “سمیه” عزیز از تالار گفتگوی رعنابانو این قالب ها سه تکعه مهم دارند: ۱-کاتر برای برش (زردرنگ ) ۲-رینگ طرح دار ۳-قطعه بیرون آورنده (زرد رنگ ) ۴-سینی زیرین ابتدا رینگ های به هم متصل را در سینی زیرین قرار می دهیم. طرز کار این قالب ها...
-
خمیر بریوش
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:24
۱-آرد ۳۰۰گرم (۵/۲ پیمانه ) ۲-تخم مرغ ۲عدد ۳-کره ۱۵۰گرم ۴-خمیر ترش ۱قاشق سوپخوری (یا ۲ قاشق مرباخوری بکین پادر ) ۵-خاک قند ۱۰۰گرم ۶-نمک به مقدار کم طرز تهیه یک چهارم از آرد را که در حدود نصف پیمانه می شود جدا می کنیم و در ظرف گودی میریزیم بعد بکین پادر یا خمیر ترش را در کمی آب نیم گرم حل می کنیم و این مایه ر وسط آرد می...
-
خمیر بودوار
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:22
شکر ۱۵۰ گرم ۲-آرد ۲۰۰گرم ۳-تخم مرغ ۴عدد ۴-کرم دوتارت یا بکینگ پادر ۱قاشق مرباخوری ۵-عسل ۱قاشق سوپخوری ۶-عرق بهار نارنج یا رنده پوست لیموترش کمی ۷-کره ۱۰۰گرم طرز تهیه زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و زرده را با شکر مخلوط می نمائیم و آنقدر میزنیم تا کاملاً سفید وسفت شود . کره را با عسل مخلوط می کنیم و می زنیم...
-
بیسکوییت به صورت برش های از خمیر لوله ای (اصول و نکات )
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:20
خمیر رو به صورت استوانه در میاریم و داخل کاغذ روغنی یا نایلون می پیچیم. اگر مایل بودیم قبل از پیچیدن اونا در کاغذ یا نایلون لوله خمیر رو در گردو یا انواع بادام خورد شده یا شکر رنگی می چرخونیم. معمولا” چون این نوع خمیرها خیلی لطیف هستند حتما” باید قبل از بریدن اونا رو در یخچال بگذاریم تا خودشونو بگیرن . برای اینکه خمیر...
-
کرپ کیک رنگین کمان
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:19
کرپ یکی از انتخاب های خوشمزه برای صبحانه است، اگر می خواهید بچه ها این کرپ ها را با میل بیشتری بخورند، با لایه هایی از ماست وانیلی و کمی رنگ دادن به کرپ ها، اشتهای آنها را برای صبحانه ای کامل باز کنید. انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – کرپ کیک رنگین کمان، صبحانه خوشمزه مواد لازم: • ۲ فنجان پودر مخصوص کرپ• یک و نیم فنجان...
-
طرز تهیه خمیر بابا
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:03
مواد لازم: آرد سفید ۱.۵ پیمانه (۱۷۵ گرم) کره ۵۰ گرم پکین پادر ۲ قاشق مرباخوری (یا خمیر ترش یک قاشق سوپخوری) پودر قند : یک قاشق سوپخوری شیر نیم گرم نصف پیمانه(در حدود یک دسی لیتر) تخم مرغ ۲ عدد نمک به مقدار کم… طرز تهیه: بکین پادر یا خمیر ترش را در شیر حل میکنیم ، نمک و تخم مرغ ها را با این مایع مخلوط می نمائیم. آرد را...
-
دیپ بادام هندی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 12:01
دیپ ها (dip) انواعی از سس ها هستند که برای مزه دار کردن و یا افزودن عطر و یا طعم به غذاها، از آنها استفاده می کنند. تفاوت بارز دیپ با سس در این است که سس ها را معمولا بر روی غذا می ریزند، اما دیپ ها انواعی از چاشنی بوده که غذا را برای طعم دار تر کردن درون آن فرو می کنند. از دیپ ها معمولا به عنوان اشتها آور استفاده...
-
حلوای عسل
چهارشنبه 4 اسفند 1395 11:53
مواد لازم: ارد گندم : ۲۵۰ گرم کره:۱۰۰ گرم پودرهل:۱ ق چ عسل:۲۳۰ گرم زعفران دم کرده: ۲ ق س اب جوش ۲/۱ پ پودر پسته و پودرنارگیل:مقداری جهت تزیین طرز تهیه: ارد و کره را در ظرف پیرکس لبه داری ریخته بدون درپوش با قدرت ۹۰۰ وات به مدت ۳۰/۱ تا ۲ دقیقه زمان میدهیم تا کره اب شود .سپس کره را با ارد مخلوط میکنیم و مجدد در دستگاه...
-
خمیر پاته
چهارشنبه 4 اسفند 1395 11:51
۱-آرد سفید ۲۵۰گرم ۲-کره ۸۰گرم ۳-روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری ۴-زرده تخم مرغ ۱عدد ۵-آب سرد نصف پیمانه (۱دسیلیتر) ۶-نمک به مقدار کم با این مواد در حدود نیم کیلو خمیر بدست می آید . طرز تهیه آرد را در ظرف گودی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم بعد کره را ریز خرد می کنیم و با روغن زیتون و زرده تخم مرغ و نمک وسط آرد می ریزیم و...
-
ور آمدن خمیر
چهارشنبه 4 اسفند 1395 11:47
این اصطلاح در موقع تهیه خمیر ها بکار می رود وقتی خمیر درست می کنیم در نتیجه ورز دادن خمیر کش پیدا می کند و حالت لاستیکی بخود می گیرد که باز کردن آن مشکل می شود و بعد از طبخ نان آن هم سفت خواهد شد بنابراین بعد از اینکه خمیر آماده شد روی انرا می پوشانیم تا دو ساعت بماند و حالت لاستیکی را از دست داده ور بیاید . بطور کلی...
-
حلوای زنجبیلی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 11:45
حلوای زنجبیلی یکی از حلواهای سنتی تبریز است . از طرفی بعد از تفت دوم آرد باکره یا روغن صبر کنید تا کمی از گرمی بیفتد بعد پودرشکررا اضافه کنید . درغیر اینصورت پودرشکر آب می شود و لطافت حلوا از بین می رود. برای سرو این حلوا میتوان از اسکوپ بستنی نیز استفاده کرد و اسکوپ ها را در کپسول های ظریف قرارداد.این حلوا بافت پودری...
-
کیک اسفناج
چهارشنبه 4 اسفند 1395 11:37
کیک اسفناج کیک اسفناج کیک بسیار زیبایی است که با رنگ طبیعی سبز خوش رنگ خود شمارا شگفت زده خواهدکرد. دستورات زیادی برای این کیک هست و من چند تا ازآنها را امتحان کردم. این دستور را از وبلاگ هانی شف عزیزم بیشتر از همه پسندیدم.(عکس از وبلاگ هانی شف) این کیک به علت استفاده از پوره اسفناج خام رنگ سبز بسیار زیبایی دارد. “...