-
خمیر تارت شیرین
شنبه 7 اسفند 1395 11:44
درست کردن این خمیر حداکثر ۴۵ دقیقه وقتتان را خواهد گرفت. مواد لازم : کره ۱۲۵ گرم آرد ساده ⅔ ۱ پیمانه شکر ¾ پیمانه زرده تخم مرغ ۱ عدد آب یخ ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : کره یخ زده را خرد کنید. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کره، آرد، وانیل و شکر را با همزن یا دست مخلوط کنید تا شکلی...
-
طرز پخت نان فانتزی
شنبه 7 اسفند 1395 11:41
توجه روش تهیه نان همبرگر هم مثل نان فانتزی است با این تفاوت که نان همبرگر شکر ندارد و همچنین به نان همبرگر ۵۵ گرم بهبود دهنده اضافه می کنن…. مواد لازم:تخم مرغ=۱ عدد شکر=۱/۲ پیمانهروغن= ۵۰ گرم مایه خمیر= ۱ قاشق سوپخوری پرنمک=نصف قاشق چایخوری آرد =حدود ۵ پیمانهآب ولرم= ۱/۲ پیمانه شیر= ۱/۲ پیمانهطرز تهیه:مایه خمیر را در...
-
نان رومانیایی
شنبه 7 اسفند 1395 11:38
نام مدرس نازنین کرباسی مواد لازم مواد لازم برای خمیر آرد گندم: چهار و نیم پیمانه شیر پرچرب: یک پیمانه پودر خمیر مایه: دو قاشق چایخوری کــره ذوب شده:۱/۴ پیمانه تخممرغ: یک عدد شکر: ۱۰۰ گرم نمــک: یک قاشق چایخوری وانیل: یک قاشق چایخوری روغن هسته انگور یا ذرت: ۱/۴ پیمانه مواد لازم برای مایه پنیری پنیر خامهای: یک پیمانه...
-
دونات شکلاتی
شنبه 7 اسفند 1395 11:33
آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده کنار بگذارید بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته با هم خوب مخلوط کنید مواد را …در ظرف سرداری به مدت ۱ ساعت مواد لازم: شیر گرم ۱ لیوان پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲/۱ لیوان روغن مایع ۳/۱ لیوان خمیرمایه ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری نمک کمی آرد سفید ۳ لیوان بیکینگ پودر ۱ قاشق...
-
طرز تهیه کرم کاکائو
شنبه 7 اسفند 1395 11:28
مواد لازم : * شیرخشک ۳ قاشق غذاخوری * آب ۱ / ۲ لیوان * شکر ۱ قاشق غذاخوری * پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری * شکلات مایع در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود cafeghanadan.com
-
طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی
شنبه 7 اسفند 1395 11:24
مواد لازم : * تخم مرغ ۱ عدد * شکر ۱۲۰ گرم * نشاسته ۱ قاشق غذاخوری * آرد ۱ قاشق سوپخوری * شیر ۱ لیوان * کره ۳۰ گرم * وانیل کمی طرز تهیه : نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید ۰ تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد...
-
شکر لیمویی
شنبه 7 اسفند 1395 11:23
پوست لیمو عطر و مزهای متمایز به غذاها میدهد. پوست لیمو را با شکر ترکیب کنید و آن را به جای شکر معمولی در آشپزی به کار ببرید. میتوانید آن را روی کلوچهها بپاشید یا در چای داغ ریخته و هم بزنید تا طعمی لیمویی و دلچسب به آن بدهید. ممکن است از پوست پرتقال نیز برای این کار استفاده کنید تا عطر مرکبات را در چای یا شیرینی و...
-
پیراشکی پنیری میوه ای
شنبه 7 اسفند 1395 11:20
پیراشکیهای خوشمزه با مغز مارمالاد پرتقال و تمشک بسیار هوس برانگیزند. ۳۶ عدد شیرینی با این مقدار مواد میتوانید تهیه کنید. آماده کردن این شیرینی ۱ ساعت و نیم زمان میبرد و برای پخت آن ۲۰ دقیقه نیز وقت نیاز خواهید داشت. مواد لازم : پنیر خامهای ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه مارمالاد پرتقال ⅓ پیمانه مربای تمشک ⅓ پیمانه کره ۲۶۰...
-
طرز تهیه کرم شاتوت
چهارشنبه 4 اسفند 1395 16:12
مواد لازم: زرده تخم مرغ ۵ عدد * خامه فر م گرفته ۲۵۰ گرم * شکر ۲۰۰ گرم * شیر نارگیل ۱ پیمانه * پودر شکلات سفید ۲ ق.س * اسانس لیمو ۱ ق.چ * پودر ژلاتین ۳ ق.س * شاه توت ۵۰۰ گرم * آب سرد ۲/۱ پیمانه * طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. زرده های تخم مرغ را به همراه...
-
خمیر بیسکوییت (اصول و نکات مهم )
چهارشنبه 4 اسفند 1395 16:07
می دونیم که همه انواع بیسکوییت از مواد اصلی آرد ، کره یا روغن جامد ، شکر و تخم مرغ تشکیل شده اند. ولی برای پخت بیسکوییت تکنیک های مختلفی وجود داره. ضمن اینکه تغییر نسبت مواد اصلی تعیین کننده جنس بیسکوییتیه که در آخر پخته میشه. در این پست می خوام یه سری اصول اولیه در پخت بیسکوییت رو بنویسم که بر اساس اون با دیدن دستور...
-
طرز تهیه کرم پاتیسیر
چهارشنبه 4 اسفند 1395 16:04
کرم پاتیسیر از انواع کرم های است که می توانید در کیک و شیرینی استفاده کنید، با توجه به طمع کیک و شیرینی خود می توان اسانس دلخواه و متناسب با آن بکار برد. در ادامه مطلب با مواد لازم و روش تهیه این کرم آشنا می شوید… مواد لازم :نشاسته : ۱ قاشق غذاخوریآرد ذرت : ۱ قاشق غذاخوریشیر: ۱ پیمانه و نیمزرده تخم مرغ : ۱ عددشکر : ۴...
-
طرز تهیه خمیر قطاب
چهارشنبه 4 اسفند 1395 16:02
زرده تخم مرغ – ۲ عدد ماست ساده کم چرب – ۱۰۰ گرم روغن – ۱۰۰ گرم آرد سفید – ۱۵۰ گرم بکین پودر – ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه خمیر قطاب طرز تهیه انواع خمیر – طرز تهیه خمیر قطاب روش تهیه :بکینگ پودر و زده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط کرده آرد را بهتدریج میریزیم بههم میزنیم تا مایه خمیر شده بهطوری که به دست نچسبد و...
-
پخت شیرینی پاری برست کوچک
چهارشنبه 4 اسفند 1395 16:01
مواد لازم : تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد آرد گندم ۱ لیوان معمولی ( ۱۲۵ گرم) آب ۱لیوان معمولی (یک چهارم لیتر) روغن نصف لیوان کوچک (۱۰۰ گرم) خامه ۲۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری پودر قند ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری طرز تهیه : آب و روغن را در ظرفی می ریزیم ، روی زآتش می گذاریم تا جوش بیاید . آرد را یک مرتبه داخلآب جوشان می ریزیم ، کمی زیر...
-
نکات مهم کیک و شیرینی پزی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:59
اصول پخت کیک و شیرینی هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کار کردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید: معمولاً کیک و شیرینی...
-
طرز تهیه کرم وانیلی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:57
مواد لازم : * شکر * ۴ قاشق سوپخوری * پودر نشاسته * ۱ قاشق سوپخوری * شیر * ۱/۲-۱ پیمانه * تخم مرغ ۱ عدد * وانیل شکری ۱/۲ قاشق چایخوری * آرد ۳ قاشق سوپخوری * نمک ۱/۸ قاشق چایخوری * کره ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه : آرد و نشاسته ونمک وشکر را در ظرفی ریخته شیر را به تدریج به آن اضافه کنید بطوری که تمام مواد خشک در شیر حل شود...
-
کرم رویال برای تزیین شیرینی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:56
مواد لازم:سفیده تخم مرغ=دو عددخاکه قند=۱ پیمانه سرخالی(۱۵۰گرم) طرز تهیه:سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم تا سفید و سفت شود،بعد خاکه قند را کم کم در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم؛بعد ظرف مایه را که باید لعابی باشد در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و چند دقیقه روی آتش می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه گرم و کمی غلیظ شود و...
-
بسادگی گوش فیل خانگی خوشمزه درست کنید
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:53
روش تهیه گوشفیل به اندازه یک کیلو: مواد لازم: تخم مرغ : ۱عدد شیر : نصف فنجان شربت : ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری ماست : ۱ قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذا خوری آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم ابتدا روش تهیه شربت گوشفیل : دو لیوان شکر را در یک لیوان آب...
-
نکتههای طلایی برای پخت نان
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:51
شاید تهیه نان مصرفی روزانه در خانه ممکن نباشد اما هر چند گاه یک بار پختن یک نان یا نان شیرینی خانگی خالی از لطف نیست چرا که در خانه عطری دلپذیرتر از بوی نان تازه نیست. طبخ نان های سنتی ایران شاید با امکانات خانگی ممکن نباشد اما بسیاری از نان های حجیم و نیمه حجیم و همچنین نان صبحانه را می توان در خانه تهیه کرد. پختن...
-
طرزتهیه شیرینی گلابی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:46
شیرینی زیبا و خوش طعمی که شبیه گلابی شکل داده میشود و مناسب میهمانیهای نوروز است، در این شیرینی به جای کارانفیل میتوانید از خلال بادام برشته شده نیز استفاده کنید و یا هر ماده ای که خوراکی باشد و به زیبایی و طبیعی تر جلوه کردن هر چه بیشتر این شیرینی کمک کند، کارانفیل یا میخک عطر بسیار خوبی نیز به این شیرینی میدهد ،...
-
طرز تهیه نبات زعفرانی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:38
شکر را با آب بجوشانید و در صورتی که خالص نبود، با یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن را بگیرید… مواد لازم : شکر ۵۰۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر نخ یا چوب به مقدار کافی چسب نواری به مقدار کافی زعفران به مقدار کافی طرز تهیه : شکر را با آب بجوشانید و در صورتی که خالص نبود، با یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده و ضایعات آن...
-
نان شیرمال ترکی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:34
مواد لازم: آرد=۶-۵ فنجان روغن=۳/۲ فنجان زرده تخم مرغ=۲ عدد شیر=۱ فنجان شکر=۳/۲ فنجان خمیر مایه=۱ قاشق سوپخوری نمک=۱ قاشق چایخوری آب ولرم=به مقدار کافی زنجبیل در صورت تمایل=۱ قاشق چایخوری کنجد=۳/۱ فنجان کره و شیر=کمی طرز تهیه: مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد...
-
شکلات های آدمکی مغزدار
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:32
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – شکلات های آدمکی مغزدار مخصوص کریسمس این شکلات های مغزداری کریسمسی شادی جشن تان را چندین برابر می کند. ین شکلات برای سه منظور درست شده ، اولین مورد اینه که یه شکلات مغزدار خوشمزه رو تجربه کنید . دومین مورد هم اینه که برای کریسمس شکلات درست کنیم تا سال شیرین و در عین حال همراه با صلح و...
-
حلوای زنجبیلی با مونوپورشن
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:28
حلوای زنجبیلی یکی از حلواهای سنتی تبریز است که به شکل های متفاوتی می توان آن را تزیین و سرو کرد. برای درست کردن این حلوا حلوای زنجبیلی را ببینید. برای این روش تزیین از قالب مونوپورشن سایز کوچک استفاده شده است. ابتدا با قاشق کوچک مایه حلوا را به خوبی در حفره های قالب پرس می کنیم . بعد با استفاده از تکه زیرین به راحتی...
-
خمیر پای فوری
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:26
۱و۳/۴ فنجان آرد(حدود ۲۵۰ گرم) ۱ ق چ شکر ۱۷۰ گرم کره ۱/۴ فنجان آب یخ آرد و شکر رو در مخلوط کن هم میزنیم. نصف کره رو اضافه می کنیم و با مخلوط کن یا غذا ساز مخلوط می کنیم. بقیه کره رو اضافه و مخلوط می کنیم. درحالی که مخلوط کن درحال هم زدن است آب سرد را از دریچه بالا کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر دربیاد. خمیر رو به...
-
خمیر هزارلا – Puff pastry
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:25
این خمیر مورد استفاده زیادی در درست کردن فینگر فودها و اشتها آورها داره. دستوری که اینجا می نویسم در واقع مربوط به یه نوع پیراشکیه که بعدا” محتویات داخلش رو هم جدا می نویسم. فعلا” خمیرش: خمیر با آب : ۲۱۰ گرم آرد ۶۰ گرم کره ۱۱۰ گرم آب خنک خمیر با کره : ۱۲۰ گرم آرد ۷۵ گرم کره آرد آب و کره ی مربوط به خمیر اول رو خوب...
-
خمیر فونسه یا خمیر بریزه
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:23
این خمیر برای تارت و نانهای شیرین کوچک مصرف می شود . برای تارت بزرگ یا تقریباً سی عدد از نانهای کوچک ۱-آرد ۵۰۰گرم ۲-کره ۲۵۰گرم ۳-خاک قند ۱قاشق سوپخوری ۴-آب یا شیر در حدود نصف پیمانه (۱دسی لیتر) ۵-نمک به مقدار کم با این مواد در حدود یک کیلو خمیر به دست می آید . طرز تهیه آرد را در ظرف گودی می ریزیم نمک و خاک قند و آب یا...
-
خمیر پنکیک یا کرپ لطیف
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:21
خمیر پنکیک یا کرپ لطیف Pancake Breakfast این خمیر را مثل خمیر پنکیک به مصرف انواع غذاهای گوشتی و دسر و اردور می رسد و از خمیر پنکیک کمی ظریفتر و نازکتر تهیه می شود . ۱-تخم مرغ ۵ عدد ۲-آرد ۱۲۵ گرم ( ۱پیمانه ) ۳-شیر ۱پیمانه ۴-کره آب شده ۲/۱ پیمانه ۵-عرق بهار نارنج ۲قاشق سوپخوری ۶-نمک به مقدار کم طرز تهیه ۲ عدد از سفیده...
-
ور آمدن خمیر
چهارشنبه 4 اسفند 1395 15:19
ور آمدن خمیر این اصطلاح در موقعی تهیه خمیرها به کار می رود ، وقتی خمیر درست می کنیم در نتیجه ورز دادن خمیر کش پیدا می کند … و حالت لاستیکی به خود می گیرد که باز کردن آن مشکل می شود و بعد از طبخ ، نان آن هم سفت می شود ، بنابر این بعد از اینکه خمیر آماده شد روی آنرا می پوشانیم تا دو ساعت بماند و حالت لاستیکی خود را از...
-
طرز تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:32
مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۳ عدد شکر ۴/۳ فنجان نمک مقداری آب ۳/۱ فنجان پودر وانیل خالص ۴/۱ قاشق چای خوری طرز تهیه: در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود ۲ یا ۳ دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با...
-
طرز تهیه کرم پیراشکی
چهارشنبه 4 اسفند 1395 13:30
مواد لازم : * آرد ۱ پیمانه سرخالی * شکر ۲/۱ و ۱ پیمانه * آب ۲ پیمانه * وانیل ۳/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را به آن بیافزایید و دوباره مخلوط نمایید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در آید سپس از روی حرارت بردارید و آ ن گاه وانیل را اضافه کنید...